ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 11-12-2018

αρ.πρωτ.: 368

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Εταιρεία Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου και ο Σύλλογος Μανιταρόφιλων Λέσβου, στο πλαίσιο διασύνδεσης του φυσικού πλούτου του νησιού με την τοπική οικονομία, διοργανώνουν το Σάββατο 15/12, την 1η Γιορτή Μανιταριού στο Αγρόκτημα Τούμπα στις Μηλιές Πλωμαρίου, με προσκεκλημένους τους Γιώργο Κωνσταντινίδη και Δέσποινα Κλεισιάρη Πρόεδρο και Ταμία του Δ.Σ των Μανιταρόφιλων Ελλάδας, αντίστοιχα.
Η ΠΕΑ Β.Αιγαίου ΑΕ συνεχίζει την προσπάθεια της, προκειμένου να αναδειχθούν εναλλακτικές δράσεις που θα συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΑ Β.Αιγαίου ΑΕ
                                                                                                                                                Προκόπης Σινάνης